A Baby-Nova Story

Egy német családi vállalkozás

A NOVATEX GmbH a világ egyik legnagyobb bébi termékeket gyártó cége. Minden azonban kicsiben kezdődött amikor az alapítók, Hans Struckmeier és Wolfgang Schack több mint 30 évvel ezelőtt elindították a NOVATEX GmbH -t. Minden egy kis hannoveri irodából indult. Ebből a kis irodából mára 20 hektáros központi iroda épült ki Pattensenben, közel Hannoverhez.

Ezenkívül az egykori kis raktár átadta a helyét egy modern logisztikai csarnoknak és egy hozzá tartozó gyártóüzemnek. Jelenleg két telephely található Németországban, összesen 140 alkalmazottal. A vállalat adminisztrációja és logisztikai központja, valamint a termelés egyes részei, beleértve a minőségellenőrzést, a patenseni központban találhatók. A másik német helyszín Langensteinben található, ez a legtöbb modern géppel rendelkező üzem. Egy másik leányvállalat az Ohio állambeli Ashlandban van, 120 alkalmazottal. A legújabb helyszínt Trutnovban, Csehországban jött létre. A vállalat középpontjában mindig az innováció áll, a NOVATEX GmbH elhallgattatta a cumihasználat legszigorúbb kritikusait azzal, hogy kifejlesztette a DENTISTAR-t, a világ első fogbarát cumiját, amelyet fogorvosokkal és fogszabályozó szakemberekkel szoros együttműködésben fejlesztettek ki. Jelenleg a vállalat vezetését, Armin Struckmeier látja el. Ő már 19 éves korában édesapja oldalán dolgozott a cégnél. A NOVATEX GmbH termékeit világszerte mintegy 70 országban forgalmazza. Ezért is tölti Armin Struckmeier az év 120 napját a világ körüli utazásokkal – mindig új ötleteket és innovatív termékeket keresve!

Baby-Nova

Baby-Nova

A BABY-NOVA a NOVATEX GmbH cég márkája. Központja Németországban, Hannover közelében, Pattensenben található. Önálló családi vállalkozásként több mint 30 éve elkötelezték magunkat a szülők és a gyermekek rendkívül egyéni igényei iránt. Több évtizedes tapasztalatuk kiterjed minden termékünk anyagára és megjelenésére. Cumik, cumisüvegek, cumisüvegek és kreatív játékok csak egy szűk szegmense innovatív termékeinknek. A mindennapi munka középpontjában a fogyasztók és az ügyfelek állnak. Elsődleges fontosságú, hogy szükségleteinket időben felismerjük és a termékeket tökéletesítsük.

A minőség az elsődleges

A termékek mindegyike elegáns megjelenésű, és kiváló minőségű anyagokból készült, amelyeket több éves tapasztalat csiszolt véglegessé. A termékek BPA mentesek és a „Nagyon jó” minősítést értek el a német Ökotest fogyasztói magazin kutatása alapján. A mindennapi cél az innovatív, időtakarékos és nagyon funkcionális termékek készítése megfizethető áron.

Jó termékek, szeretettel készítve

Termékek magas minősége megerősíti a szülőket abban, hogy a legjobbat teszik gyermekük jövőjéért. Amikor BABY-NOVA terméket vásárol, tudja, hogy kreatív terméket vásárol nagyszerű dizájnnal. Ennek a magas színvonalnak a garantálása érdekében örömmel fogadjuk a visszajelzéseket, és folyamatosan fejlesztünk és feltárunk új ötleteket annak érdekében, hogy termékvonalaink innovatívak és élvezetesek legyenek.

Baby-Nova

1984 óta szerzett tapasztalattal a mamák és babák szolgálatában.

Innovatív, időtakarékos és nagyon funkcionális termékeket készítünk megfizethető áron. A bébi termékek fejlesztésében és gyártásában szerzett hatalmas tapasztalatunk minden termékünkben észrevehető. A legmagasabb minőséget a létesítmények folyamatos korszerűsítése és a belső minőségellenőrzés biztosítja. Babatermékeink gyártásakor különös jelentőséget tulajdonítunk az anyagminőségnek – és a kis vásárlóink ​​egészségének. Termékeink BPA mentesek, a német „Ökotest” fogyasztói magazin pedig „nagyon jó” minősítéssel látta el őket. A Dentistar​​cuminkat pedig a Toothfriendly International svájci nonprofit szövetség „Fogbarát” minősítéssel jutalmazta. Szinte minden termékünket Németországban gyártjuk kiváló minőségű alapanyagokból. A neves fogorvosokkal, fogszabályozó szakorvosokkal és tudósokkal való együttműködésnek köszönhetően, biztos lehet abban, hogy kreatív termékeket kap, amelyek megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .